Sunday, January 23, 2011

Terima kasih Encik Ben Ashaari

Kadang² dengan gambar sahaja boleh menceritakan segalanya. Inilah kuasa gambar. Kuasa sesebuah foto. Gambar yang aku akan tunjukkan kali ini akan menceritakan sebuah perasaan dan emosi yang lain daripada yang lain. Jiwa dan fikiran yang tak dapat diungkap dengan kata². Yang mana hanya boleh dikongsi melalui sebuah gambar. Ia tidak berharga di dunia perdagangan. Tapi bernilai di sudut hati.

Click pada sambungan untuk melihat gambar tersebut.




Eh siapa tu? Header siapa tu? Macam kenal je mamat tu?




Haha, terharu seh bile brader Ben Ashaari ni letak header aku kat blog dia. 1st pulak tu weh.. Tak bangga pulak gua kan.. Dah la baru² je nak active berblogging, dapat pulak penghargaan macam ni. Haha, jangan jeles k. Untuk brader Ben, thanx sangat² buat penghargaan ni. Err, apa dia bro? Belanja????















Boleh tara hal punya.. Hehehehe..



p/s - Hari ni mood lain macam sikit. Tiba² rasa macam rajin nak mampus. Haha..

3 comments:

SyedGraphiX said...

wahhh.. tahniah2..

Sunah Mohammad said...

hehe...memang cantik header kamu~

ZulkifliMN said...

thanx Sunah Mohammad.. =)