Sunday, January 23, 2011

Cukai Blog?

Mendapat pendapatan hasil berblogging pun kena cukai? Memang chare la kerajaan kita kan. Ada je nak di kenakan cukai. Tapi boleh ke diorang detect? Ok tips, yang dapat duit ribu riban tu jangan kecoh² kat orang k. Tak payah post dalam blog. Nanti LHDN datang cari korang. Macam aku ni nak kecoh pon tarahal.. Bape sen je gua dapat nok..
Nah tengok lagi gambar.

Dia state atas RM2500 je. Betul ke blogging ni boleh dapat RM2500 ha? Gila? Kaya la camtu? Haha.. Tak terpikir kepala otak aku ni main blog dapat ribu-riban.. Dorang dapat dari sumber mane ek? Dari Nuffnang je pun dah leh dapat beribu² lemon? Isk, banyak tu.. Jeles siak..








Hehe, best aku baca komen brader ni. Brader ni memang marah ni..

4 comments:

Zue Cancer said...

cantik header,macam tgah bekungfu =)

ZulkifliMN said...

bersilat la! kekeke..

Budak Botak said...

memang ada yg dapat ribu riban, he3, sebab tue LHDN dh mengamuk nie, he3...

HAKMI said...

bukan satu misteri lagi, kerajaan pusat dah abis duit.....