Monday, January 24, 2011

Header baru!




Ok, header baru. Apsal tukar? Matahaw dah bagi aku nasihat tadi, header tu agak tak bagus. Betul gak cakap dia, gambar kat header boleh mempengaruhi orang. Terutama budak² sekolah yang berblogging ni. Mungkin agak poyo tapi peduli apa aku, orang nasihat kita ikut la. Bukan benda tak bagus pun kan. Benda baik. Hehe.. Matahaw, aku dah tukar header ni. Amacam? Chare tak header baru ni? Thanx kat lu la, sebab ingatkan aku. Aku terpikir gak, nanti tak market la aweks² tengok aku macam tu kan. Dorang mana suka laki macam tu. Haha.. Lepas ni aku harap ramai aweks² terpikat dengan gaya aku tu! Kahkahkah.. Ok tido.





p/s - Jangan lupa lawat Matahaw punya blog, banyak info dekat sini.. Go!

6 comments:

HAW said...

terima kasih banyak2 ;)

ZulkifliMN said...

no problemo pakcik.. =)

Zue Cancer said...

gambar sy byk jer yang hodoh hahhaha..
means kalu gambar awak tu awak amek. tetibe badan jd pendek pon gambar tak jd jugak ;)

mira shahidan said...

sy suka non smoking area.huhuhu

BroZooL said...

cantik header baru ni bro..nmpknya saya pun nk kena tukar header gakle pas ni..hehe

ZulkifliMN said...

mira - hehe.. good..

zool - takde la cantik mana pun bro.. biasa² je.. =)